Pravno Obvestilo

Vsebina, objavljena na spletnih straneh podjetja Par-Teli d.o.o., je last podjetja, in jo je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane.
Podjetje Par-Teli d.o.o. ne prevzema nobenih garancij za posledice uporabe vsebin spletnih strani. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti podjetje Par-Teli d.o.o. niti nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Vse povezave uporabljate na svojo lastno odgovornost. Podjetje Par-Teli d.o.o. ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na spletnih straneh, dostopnih po internetu, in ne predstavlja ali kakorkoli oskrbuje katerekoli od strani, ki so dostopne po internetu. Vaša je odgovornost, da poskrbite za primerno zaščito proti virusom in si zagotovite primerno kompatibilno programsko opremo.